Κ.ΕΝΔΟ.ΛΑ

 
 
 
 
 
Το Κ.ΕΝΔΟ.ΛΑ Κέντρο Ενδοσκοπικής Χειρουργικής Λάρυγγα του Δρ. Πέτρου Κάρκου είναι Ιδιωτικό Κέντρο, εξειδικευμένο στη διάγνωση και θεραπεία των παθήσεων του λάρυγγα και λειτουργεί στην Ανατολική Θεσσαλονίκη στη διεύθυνση 25ης Μαρτίου 76.

Την διεύθυνση του Ιατρείου έχει ο ειδικά εκπαιδευμένος Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος και Αναπληρωτής Καθηγητής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Πέτρος Κάρκος.

Στο ΚΕΝΔΟΛΑ η διαδικασία της διάγνωσης, θεραπείας και παρακολούθησης ασθενών με κάθε είδους πάθηση του λάρυγγα γίνεται σύμφωνα με τα νεότερα διεθνή επιστημονικά δεδομένα του Evidence Based Medicine και με σύγχρονες μεθόδους που ακολουθούνται στα μεγάλα Κέντρα Ενδοσκοπικής Χειρουργικής Λάρυγγα στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ.
 
 
 
 
Στόχος του κέντρου είναι η lege artis διάγνωση, εκτίμηση, λεπτομερή ενημέρωση με σεβασμό στον ασθενή και χειρουργική αντιμετώπιση όλης της γκάμας των παθήσεων του λάρυγγα, Καρκίνους, Καλοήθεις Παθήσεις και Παραλύσεις Φωνητικών χορδών καθώς και η μετεγχειρητική παρακολούθηση τους.
Βασική γραμμή του ΚΕΝΔΟΛΑ είναι η θεραπεία του προβλήματος και η διατήρηση του λάρυγγα και επομένως της φωνής, αναπνοής και κατάποσης του ασθενούς στις περισσότερες των περιπτώσεων χωρίς την αναπηρία μιας μόνιμης τραχειοστομίας.

Το Κέντρο συνεργάζεται με μία έμπειρη αυστηρά επιλεγμένη διεπιστημονική ιατρική ομάδα όπως γίνεται και στα μεγάλα Κέντρα του εξωτερικού (Multidisciplinary Team), στην οποία συμμετέχουν και όλες οι υπόλοιπες απαραίτητες ειδικότητες, ογκολόγοι ακτινοθεραπευτές, χημειοθεραπευτές, λογοθεραπευτές και ψυχολόγοι, προκειμένου να αντιμετωπιστεί ολοκληρωμένα και εξειδικευμένα το κάθε πρόβλημα.

Ο Ωτορινολαρυγγολόγος Πέτρος Κάρκος είναι εξαιρετικά έμπειρος στην Ενδοσκοπική Χειρουργική του ... Διαβάστε περισσότερα
 
 
 
 

Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος Πέτρος Δ. Κάρκος

 
Τηλέφωνο 2310351500